Wenniesshop in Terneuzen

Welkom bij Wenniesshop

Over Wenniesshop

Wenniesshop valt onder de rubriek webshop in Terneuzen.

Mevr. W. van Damme is de drijvende kracht achter Wenniesshop.

Leuke Webshop met cadeautjes voor jong en oud. Artikelen van Disney, LOL, Hello Kitty, Nickelodeon, kleding en cadeautjes, maar ook cadeau-setjes, bijouterie, voor baby en peuter, voor hobby; flatbacks, haarband elastiek, bloemetjes, speldjes.

De webshop is 24 uur per dag geopend, dus u kunt altijd bestellen. Besteld u dingetjes op de website en u wilt het zelf komen ophalen, dan is dat mogelijk, maar word hier wel een afspraak voor gemaakt.

Dus bent u op zoek naar leuke items van HELLO KITTY, LOL, Paw Patrol, Snoopy en zo nog veel meer voor jong en oud? Dan hoeft u niet verder te zoeken. U bent bij Wenniesshop aan het juiste adres. Ze heeft leuke vrolijke artikelen voor jong en oud voor een leuk prijsje.

Bent u al klant en u doet een bestelling dan ontvangt gratis een pen van Wenniesshop erbij. Word u een nieuwe klant en doet u gelijk een bestelling, dan krijgt u ook deze pen als kado'tje van ons erbij.

Bent u op zoek naar een item maar kunt u het niet vinden? Laat het ons dan weten via de mail dan gaan we kijken of we dit zo snel mogelijk voor u kunnen leveren.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wenniesshop uit de rubriek webshop uit Terneuzen is gevestigd aan de Jan Steenstraat 16 in Terneuzen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10144955.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Wenniesshop zijn o.a. :