LeerPunt in Terneuzen

LeerPunt, voor huiswerkbegeleiding voor alle middelbare scholieren!

Over LeerPunt

LeerPunt valt onder de rubriek coaching uit Terneuzen.

Bij LeerPunt kunnen uw kinderen (alle middelbare scholieren) terecht voor huiswerk begeleiding, ondersteuning toetswerken, brugklas voorbereiding, naschoolse huiswerkbegeleiding, individuele huiswerk begeleiding, bijles of hulp bij solliciteren of voor ondersteuning bij het leren van examens.

LeerPunt werkt samen met SSG Nehalennia, dit voor op het gebied van huiswerkbegeleiding. Meer informatie over SSG Nehalennia treft u op de website van LeerPunt aan.

Over LeerPunt:

LeerPunt is opgericht door Jitty Gijsel-Doorn. Jitty heeft veel ervaring op het gebied: Begeleiding en ondersteunen van scholieren. Omdat LeerPunt veel ervaring heeft opgedaan tijdens haar verleden heeft zij LeerPunt op kunnen richten.

Het doel en het richtpunt van LeerPunt is om een steentje te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugd, dit zodat er minder jongeren buiten de boot zullen vallen. LeerPunt vindt ook dat een goed begin het halve werk is en daarin wil zij helpen investeren.

Meer informatie over de de diensten van LeerPunt treft u ook op de website van LeerPunt aan. Per dienst zal er uitgebreid uitgelegd worden wat het traject is en de werkwijze. Ook staat er per dienst in welke vragen er zoal beantwoord kunnen worden. Uw kinderen krijgen bij LeerPunt een traject op maat.

Wilt u meer informatie over LeerPunt? Kijkt u daarom eens op de website of neemt u persoonlijk contact op.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LeerPunt uit de rubriek coaching uit Terneuzen is gevestigd aan de Roerdomp 24 in Terneuzen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41490400.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij LeerPunt zijn o.a. :