Klouwers Terneuzen in TERNEUZEN

Klouwers Terneuzen uit TERNEUZEN heeft geen profiel.

Wat doet Klouwers Terneuzen in TERNEUZEN

Klouwers Terneuzen is een groothandel uit Terneuzen. Men is gevestigd aan de Lange Reksestraat 10. Het telefoonnummer van Klouwers Terneuzen in TERNEUZEN is 0115-612714.

Is Klouwers Terneuzen in TERNEUZEN uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Terneuzenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Klouwers Terneuzen in TERNEUZEN valt onder de rubriek groothandel. Een groothandel uit Terneuzen levert onder andere :

Firma Klouwers, gevestigd in Terneuzen, werd in 1897 opgericht als op- en overslagbedrijf en handel in granen, zaden en peulvruchten.

Oorspronkelijk gevestigd op de Herengracht in Terneuzen verhuisde het bedrijf in 1968 naar industrieterrein Handelspoort, waar het nog steeds is te vinden in de onmiddellijke nabijheid van rijksweg N61. Sinds 1990 is Firma Klouwers zich naast de bestaande activiteiten toe gaan leggen op logistieke dienstverlening aan producenten, handelaren en transportondernemingen.

Firma Klouwers beschikt over circa 8000 m2 overdekte opslagruimte op een locatie van ruim 13.000 m2. Tevens beschikken we over een eigen vrachtauto met 20 FT. container kipchassis en een eigen 60-tons weegbrug. 

Vanaf begin 2005 is firma Klouwers eveneens GMP+ gecertificeerd voor zowel transport als op- en overslag van o.a. veevoeder grondstoffen.

Nog steeds leveren wij graszaden en gewasbeschermingsmiddelen aan vele klanten in de regio, zoals sportclubs, hoveniers, campings etc.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review