Kinderdagverblijf 't Kreekeltje in Westdorpe

Kinderdagverblijf 't Kreekeltje: Een zeer flexibele en kwalitatief hoogwaardige kinderopvangorganisatie.

Over Kinderdagverblijf 't Kreekeltje

Kinderdagverblijf 't Kreekeltje valt onder de rubriek kinderopvang uit Terneuzen.

U zoekt een kinderopvang voor uw kind(eren)? Dan bent u bij Kinderdagverblijf 't Kreekeltje aan het juiste adres. Kinderdagverblijf 't Kreekeltje is een particuliere kinderopvangorganisatie en heeft zich aangesloten binnen de Stichting Particuliere samenwerkende Kinderdagverblijven Eigen Wijs.

Uw kind(eren) kunnen zich bij Kinderdagverblijf 't Kreekeltje volop ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving. Iedereen binnen het kinderdagverblijf gaat respectvol met elkaar om. Het is de bedoeling van Kinderdagverblijf 't Kreekeltje op een opvoedingssituatie aan te bieden die aansluit op uw opvoeding thuis. Zo wordt Kinderdagverblijf 't Kreekeltje een tweede thuis voor uw kind(eren). Flexibele en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang, dat is wat Kinderdagverblijf 't Kreekeltje aanbiedt.

De kinderopvang biedt opvang voor kinderen van 3 maand tot 13 jaar aan. Er werken diverse pedagogische medewerkers die zorgen voor een goede opvang van uw kind(eren). Kinderdagverblijf 't Kreekeltje werkt vanuit 3 diverse locaties. De volgende opvangvormen worden aan u aangeboden:

1. Kinderopvang voor kinderen vanaf 3 maand tot 2 jaar. 2. Peuteropvang voor kinderen vanaf 2 jaar tot 4 jaar. 3 Voorschoolse opvang, tussenschoolse opvang en naschoolse opvang van kinderen van 4 jaar tot 13 jaar.

De mogelijkheden kunt u opvragen. Bekijkt u de website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kinderdagverblijf 't Kreekeltje uit de rubriek kinderopvang uit Terneuzen is gevestigd aan de Lindenlaan 12 in Westdorpe. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40097698.

Diensten en producten voor kinderopvang

Trefwoorden die horen bij Kinderdagverblijf 't Kreekeltje zijn o.a. :