First Step Coaching in Westdorpe

Coaching in de buitenlucht | individueel en in groepsverband

Over First Step Coaching

First Step Coaching valt onder de rubriek coaching in Terneuzen.

Mevrouw Tamara Rijk is de drijvende kracht achter First Step Coaching. In 2018, kwam ik na het volgen van een opleiding tot councelor bij stress/burn-out en rouw/verlies begeleiding in contact met Mindful Run Nederland. Ik heb hier de opleiding tot wandelcoach gevolgd en aansluitend de opleiding tot Mindful Run/Walk instructeur. Daarnaast heb ik in 2019 de opleiding gevolgd tot Power Walk instructeur bij de PowerWalkingclub en ben ik sinds eind 2020 gecertificeerd Mind Walk instructeur.

De reden dat ik mijn eigen praktijk gestart ben is omdat de passie ligt bij wat mensen beweegt, waarbij kan ik ze helpen. Ik bied mensen, zowel privé als binnen organisaties, hulp, ondersteuning en een luisterend oor. De combinatie van coaching en de natuur vindt ik zo krachtig. Je komt in beweging zowel letterlijk als figuurlijk.

Ben je op zoek naar meer rust of wil je meer energie en minder stress? Of heb je moeite met keuzes maken en wil je het graag anders doen? En ben je op zoek naar een therapeut die jou daarbij kan helpen? Zoek dan niet verder, want je bent bij First Step Coaching aan het juiste adres. Ik ga samen met je op zoek naar meer rust en werken we aan het verhogen van de energie en het verminderen van stress. Mijn manier van coaching is laagdrempelig, luchtig en positief. Nuchter en praktisch, niet zweverig maar gewoon met beide benen op de grond.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

First Step Coaching uit de rubriek coaching uit Terneuzen is gevestigd aan de Schreijboom 15 in Westdorpe. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27307367.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij First Step Coaching zijn o.a. :