E.T.B. Verlinde in Terneuzen

Zorgeloos wonen begint bij een goede service.

Over E.T.B. Verlinde

E.T.B. Verlinde valt onder de rubriek elektro technisch installatie bureau in Terneuzen.

ETB Verlinde is een familiebedrijf dat al sinds 1955 bestaat. Momenteel wordt het gerund door Ad, Elly en hun zoon Daniël.

Bij E.T.B. Verlinde in Terneuzen gaan kwaliteit en service hand in hand met een aantrekkelijke prijsstelling. Wij werken uitsluitend met de beste merken.

Ons assortiment durven wij met recht uniek te noemen, door verkoop van wit- en bruingoed, keukens en met daarbij gas, water en elektra. Op het gebied van elektra spelen wij als innovatieve partner een belangrijke rol bij tal van projecten in zowel de particuliere als de zakelijke branche. We hebben ook de vakkundige kennis over domotica in huis. Met onze klantgerichte instelling zetten wij in op een duurzame relatie. U kunt niet alleen rekenen op een vakkundig en op maat gesneden advies maar ook op service zoals service bedoeld is.

Op onze bovenverdieping vindt u een keukenshowroom met een oppervlakte van 350 m² De keuken heeft de laatste jaren een steeds prominentere plaats gekregen in het dagelijks leven. We koken er niet alleen, het hele gezin komt er samen op elk moment van de dag. Het is een plek waar zowel schoonheid als functionaliteit belangrijker zijn dan ooit. De moderne keuken ontwikkelt zich steeds meer tot een ontmoetings- en leefruimte. De indeling van de keuken bepaalt het nut en comfort. Tijd met familie en vrienden is kostbaar en waardevol. Laten we deze tijd dan ook besteden in een ruimte waar we ons prettig voelen.

Met de Duitse merken Schmidt en Nolte Logic bieden wij een grote collectie van hoge kwaliteit met een juiste prijs-kwaliteitverhouding.

De keukens combineren maatwerk, vakmanschap en deskundigheid.

Voor meer informatie oer de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

E.T.B. Verlinde uit de rubriek elektro technisch installatie bureau uit Terneuzen is gevestigd aan de Axelsestraat 25 in Terneuzen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0115-613533.

Diensten en producten voor elektro technisch installatie bureau

Trefwoorden die horen bij E.T.B. Verlinde zijn o.a. :